Private Label

Heel veel organisaties kennen ons al jaren als hun private label leverancier. De redenen die daarvoor worden gegeven zijn betrouwbaarheid, stipte leveringen,  constante kwaliteit en scherpe prijzen. Via een Private Label kan men zich onderscheiden van de concurrentie.

In overleg zijn de mogelijkheden eindeloos. Een product op maat tot verpakkingen zoals u het wil. Samen met onze productontwikkelaars kunnen wij samen met u een product ontwikkelen waarmee u tevreden bent. Uiteraard blijft dit product met uw etiket alleen beschikbaar voor u, en wordt niet meer aangeboden aan andere aanvragers/klanten.

Door onze kennis in het verpakken van bulk goederen kunnen we in snoepgoed en snacks ook private labels produceren met de juiste IFS, MVO, HACCP of ISO certificatie.

Onze Voorbeelden

Mooie voorbeelden zijn Water bij de Wijn, Always Delicious, Efferve en Royal Heart. We maken al private labels vanaf 500 eenheden. In transparante-, blokbodem- of puntzakken of in verschillende transparante cups, pet (plastic fles), glazen fles of blik. Wij werken samen met ook SW-bedrijven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.