van doorne food import, merken, IFS broker certificaat,

Wij hebben de volgende certificaten:

De IFS Broker is speciaal bedoeld voor bedrijven zich enkel bezig houden met in- en verkoop van levensmiddelen. Deze standaard legt de focus daarom ook op de beheersing van leveranciers (van product, logistiek en opslag) Onze leveranciers logistieken op slag zijn natuurlijk ook gecertificeerd. Zo kunnen we garanderen dat onze producten voldoen aan de beste product standaards.

van doorne food import, merken, BSCI, certificaat, BSCI certificaat,

De BSCI is een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat kinderarbeid wordt gebruikt.

We zijn lid van BSCI om er zeker van te zijn dat onze leveranciers buiten Europa werken volgens de EU standaards m.b.v. milieu, werknemers en niet discrimineert.

FSC Mix Keurmerk

Alle kartonnen dozen die wij gebruiken bij onze inpakwerkzaamheden hebben het FSC MIX keurmerk. De dozen bestaan uit minimaal 65% gerecycled papier.  Al onze verpakkingen die we binnen krijgen en uitpakken worden terug geleverd   aan het recycle bedrijf.

FSC 2200 Certificaat

Ons warehouse en transport zijn FSSC 22000 gecertificeerd. Deze certificatie waarborgt een juiste opslag en transport van de goederen voor onze klanten.